final mix

capybara.jpg

After spending the last four weeks in the studio concentrating on completing my various compositions, it has been a real pleasure to spend a few days at the sculpture garden working on the final mixes for my installation.  Fortunately, this time, the weather was sunny (and quiet) and so I was able to make the necessary fine adjustments for the garden’s natural soundscape as well as for the speakers and the spatialisation of the sound.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: